Με προορισμό το Μάουι...

Όταν σκεφτόμαστε τη Χαβάη μας έρχεται στο μυαλό και το Μάουι με τις μαύρες παραλίες του και το ηφαίστειο, τα πανέμορφα θέρετρα και τα χαλαρά μέρη για φαγητό, το σέρφινγκ, το καγιάκ και το αερόστατο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από το μαγευτικό αυτό μέρος. όπως παρουσιάζεται μέσα απο το reuters.

Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν μικρό σέρφερ να τρέχει προς τα κύματα στην παραλία Lahaina, στο Μάουι, στις 30 Ιουλίου 2015.

BBlgS1K

Το παραλιακό πάρκο Honokowai όπως φαίνεται στο ηλιοβασίλεμα στην Kahana, στο Μάουι, στις 30 Ιουλίου 2015.

BBlgxxv

Η Lahaina είναι η μεγαλύτερη πόλη του Μάουι, με πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα κάθε είδους, τουριστικά μαγαζιά και ιστορικά αξιοθέατα. (η Lahaina υπήρξε πρωτεύουσα της Χαβάης στις αρχές του 1800.) Στη φωτογραφία βλέπουμε λουόμενους και σέρφερ που χαίρονται την παραλία της Lahaina, στις 28 Ιουλίου 2015.

1

Σέρφερ ατενίζει το Νησί Lanai στο βάθος και κοιτά τα κύματα στη Lahaina, στις 30 Ιουλίου 2015.

BBlgKCg

Ο δρόμος που οδηγεί στα δυτικά βουνά του Μάουι.

BBlgKCm

Άνθρωποι που περπατούν μπροστά από καταστήματα στη Lahaina, στις 29 Ιουλίου 2015. Κάθε Παρασκευή βράδυ, στην πόλη διοργανώνονται Νύχτες Τέχνης, όπου πολλές γκαλερί, κατά μήκος της κεντρικής οδού, μένουν ανοικτές μέχρι αργά και κάποια εστιατόρια παίζουν δυνατά μουσική.

BBlgxxK

Με φόντο το νησί Molokai, τουρίστες κάνουν καγιάκ στην παραλία Kahana, στις 29 Ιουλίου 2015.

BBlgKCu

Η περιοχή της πισίνας στο ξενοδοχείο Westin Hotel στη Lahaina, στις 28 Ιουλίου 2015.

2

Οι επισκέπτες συγκεντρώνονται για να δουν την ανατολή του ηλίου στην κορυφή του ηφαιστείου Haleakala στο Μάουι, στις 15 Δεκεμβρίου 2014. Στο Εθνικό Πάρκο Haleakala, ξεκινάς από το επίπεδο της θάλασσας, περνάς από ένα δάσος που χάνεται μέσα στα σύννεφα και καταλήγεις στον άγονο και στεγνό κρατήρα του ηφαιστείου. H θέα από το Puu Ulaula, το ψηλότερο σημείο του νησιού στα 3.000 μέτρα περίπου, είναι το κατάλληλο σημείο για να απολαύσεις την ανατολή του ηλίου έτσι όπως δεν την έχεις δει ξανά.

BBlgxy0