Δείτε την Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μετά τις εξορμήσεις της σε Άνδρο και Σκόπελο, η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια επέστρεψε στην βάση της και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ την εντόπισε κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Η εμφάνισή της ωστόσο ήταν πλήρως φυσική, χωρίς μακιγιάζ, με την Ελένη Μενεγάκη να εντυπωσιάζει με την φυσική της ομορφιά. Η παρουσιάστρια του Alpha, όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της σεζόν, επέλεξε να ξεκουράσει όχι μόνο το σώμα αλλά και την επιδερμίδα και τα μαλλιά της, αποφεύγοντας το καθημερινό μακιγιάζ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά τη γέννηση της κόρης της, επισκέφθηκε το κέντρο αισθητικής της Θεανώς Μπέλλα για θεραπείες προσώπου και σώματος, ενώ στην διάρκεια των διακοπών της, φρόντισε να προστατεύει την επιδερμίδα της από τον ήλιο.

Σε ότι αφορά την εκπομπή της, διαβάσαμε για τον «όρο», που έθεσε μετά την αποχώρηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και της Αντωνίας Καλλιμούκου, όμως οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τα μέσα του επόμενου μήνα.

Τα σενάρια για βάφτιση της κόρης της Ελένης είναι αρκετά. Πολλά μάλιστα αναφέρουν πως πιθανώς η μικρή να βαφτιστεί πριν από τον Σεπτέμβριο στη γενέτειρα του Μάκη Παντζόπουλου, στην Άνδρο. Τα ρεπορτάζ μάλιστα λένε, πως το όνομά της θα είναι Βασιλική όπως η μητέρα του επιχειρηματία.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να δείχνει φυσικά όμορφη και λαμπερή.

Eleni-Menegaki-4

Eleni-Menegaki

Eleni-Menegaki-3 (1)