Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου έγινε 35!

H Gisele Bundchen, που γεννήθηκε στη Βραζιλία στις 20 Ιουλίου του 1980, χθες είχε τα γενέθλιά της και έγινε 35!

Το super model δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η αδελφή της, η οποία έφερε στο φως σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία!

image (4)

Η Βραζιλιάνα καλλονή ύψους 1,80 καλλονή ξεκίνησε το μόντελιγνκ από την ηλικία των 14 ετών, όταν ένας εκπρόσωπος πρακτορείου μοντέλων την «ανακάλυψε» σε εμπορικό κέντρο.

image (1)

Στα 28 της χρόνια ήταν ήδη ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες γυναίκες του πλανήτη.

Μετρούσε ήδη τα περισσότερα εξώφυλλα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο, και συνεργασίες με περισσότερο από 20 διεθνή brands -Dior, Versace, Max Factor, Dolce & Gabbana.

Gisele Bundchen shines in new jewelry range campaign

Αφού έγινε ζευγάρι με τον Tom Brady, έμαθε πως η πρώην του περίμενε το παιδί τους.

Η Bridget Moynahan, με την οποία ο Brady είχε σχέση τα προηγούμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί τους και σκόπευε να το κρατήσει μόνη της. «Ήταν έκπληξη και για τους δυο μας» έχει δηλώσει εκείνη. «Βγαίναμε για περίπου δυόμισι μήνες όταν το έμαθε και ήταν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση. Προφανώς, στην αρχή, δεν ήταν και ό, τι καλύτερο». Μάλιστα η Gisele δεν έχει κρύψει, πως κάποιες φορές της πέρασε από το μυαλό να ενθαρρύνει τον σύντροφό της να τα ξαναβρεί με την πρώην του και να κάνουν μαζί οικογένεια. Σήμερα, ο γιος του Brady, John, είναι για τη Gisele σαν δικό της παιδί.

image (2)

Έχει πέντε αδερφές.

 Μαζί με τις αδερφές της- μεταξύ των οποίων και η δίδυμη αδερφή της Patricia-μεγάλωσαν στην Horizontina, μια μικρή πόλη στη νότια Βραζιλία. Εξαιτίας της μεγάλης οικογένειάς της, η Gisele πάντα ήθελε να αποκτήσει πολλά παιδιά. Μέχρι στιγμής έχει έναν γιο,τον Benjamin και μία κόρη, τη Vida.

Ταξίδεψε για πρώτη φορά στο Σάο Πάολο για έναν διαγωνισμό μόδας στα 14 της

«Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνη μου σε μια χώρα 22 εκατομμυρίων κατοίκων. Ο μπαμπάς μου μού είχε δώσει 50 δολάρια για να πάρω ταξί να πάω στο διαμέρισμα των μοντέλων, όμως εγώ ήθελα να πάρω το μετρό. Σκεφτόμουν να κρατήσω κάποια χρήματα για να αγοράσω ρούχα, γιατί ό, τι φορούσα ήταν της αδερφής μου».

Gisele Bundchen shows off post-baby body

Παραμένει φίλη με τη μητέρα του πρώην της, Leonardo diCaprio

Η σχέση της με τον 40χρονο ηθοποιό ήταν και η πρώτη που είδε το φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2000 έως το 2005. Σήμερα, όπως έχει πει, παραμένει φίλη με τη μητέρα του, ενώ και με τον ίδιο έχουν πού και πού επικοινωνία.

image

To 2012 μαζί με τον Tom Brady αποτέλεσαν το πλουσιότερο ζευγάρι του star system.

Mάλιστα, η Gisele είναι από τις διασημότητες που πληρώνονται περισσότερο από τον σύζυγό τους. Φέτος στην πρώτη θέση της λίστας, ωστόσο, βρέθηκαν η Taylor Swift και ο Calvin Harris.

2uy28ep.jpg

Τον Απρίλιο που μας πέρασε, η Gisele έβαλε τέλος στην καριέρα της στις πασαρέλες, περπατώντας για τελευταία φορά στο σόου του Colcci, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο.image (3)