Μυστικά για να "καλύψετε" τη ρίζα

Σίγουρα τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται συντήρηση και αυτό είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός. Τι γίνεται όμως όταν έχει βγει η ρίζα; Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο ή να αγοράσετε ακόμα βαφή. Με τα παρακάτω tips, σύμφωνα με το InStyle του govastileto.gr μπορείτε να καμουφλάρετε τη ρίζα που έχει βγει πανεύκολα!

Δημιουργήστε αντιπερισπασμό!
Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα δημιουργήσουν τον τέλειο αντιπερισπασμό τραβώντας όλη την προσοχή από τη ρίζα σας!

Stylish επιλογή
Φέτος τα τυρμπάν είναι must και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το trend φορώντας ένα χρωματιστό μαντίλι στα μαλλιά σας. Και θα είστε stylish και δεν θα φανεί τίποτα!

Κρεπάρισμα
Το κρεπάρισμα στα μαλλιά κρύβει εντυπωσιακά τη ρίζα. Κι εμείς δεν το πιστεύαμε τόσο μέχρι που το δοκιμάσαμε. Με μια μικρή χτένα κρεπάρετε τα μαλλιά γύρω από το κεφάλι σας για ένα ατημέλητο αποτέλεσμα που θα σας σώσει.

Αλλάξτε πλευρά
…στη χωρίστρα! Όχι μόνο θα έχετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά αλλά θα κρύψετε τη ρίζα σας τόσο όσο χρειάζεται για να παρατείνετε το διάστημα ως την επόμενη βαφή σας.

Leave your hat on
Καλοκαίρι είναι και το καπέλο όχι μόνο επιτρέπεται, επιβάλλεται. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας για extra πόντους στιλ και καμουφλάζ.