Ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά δεν χωρίζουν όλα τα ζευγάρια του Χόλυγουντ σε χρόνο-ρεκόρ. Ορισμένα – προσέξτε το αυτό – παραμένουν μαζί για αρκετά χρόνια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά που σπάνε το κατεστημένο, ξεκινώντας από τον Tom Hanks και την Rita Wilson.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1984 και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1988. Ένα συμπαθέστατο, φυσιολογικό ζευγάρι με αίσθηση του χιούμορ, παραμένουν μαζί για χρόνια.

AAc4mx0

Αυτό το ζευγάρι των στιλάτων Βρετανών είναι πράγματι ταιριαστό! Ποιος θα το φανταζόταν ποτέ ότι μια Spice Girl θα γινόταν τόσο καλή σύζυγος! Ο David Beckham και η Victoria Beckham άρχισαν να εμφανίζονται μαζί το 1997, παντρεύτηκαν το 1999 και σήμερα έχουν τέσσερα παιδιά.

AAc3X9U

Η αγάπη μεταξύ του Harrison Ford και της Calista Flockhart είναι κατά κάποιο τρόπο ιδιαίτερη. Κι αυτό γιατί τα μέσα ασχολούνταν μαζί τους επί μία δεκαετία. Γνωρίστηκαν το 2002 στις Χρυσές Σφαίρες και έδεσαν παρά τη διαφορά των 22 χρόνων που τους χωρίζει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε οκτώ χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2010

AAc8RmH

Ξέρετε γιατί ο γλύπτης Don Gummer είναι ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους για τους οποίους έχουμε γράψει ποτέ; Γιατί, παρόλο που είναι παντρεμένος με μία από τις πλέον γνωστές ηθοποιούς που βρίσκονται στη ζωή σήμερα, έχει επιτύχει να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διατηρήσει ανέπαφη την προσωπική του ζωή. Συγχαρητήρια κύριε Gummer. Παντρεμένοι από το 1978, η Meryl Streep  και ο Don έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, τον Henry, την Mamie, την Grace και τη Louisa.

1

Θα ήταν ένα καταπληκτικό ζευγάρι του Χόλυγουντ αν δεν έμεναν αποκλειστικά στο Μανχάταν. Αυτό το ζευγάρι που αγαπά τη μόδα υπήρξε δημιουργικό από άποψη στιλ ανέκαθεν: η Sarah Jessica Parker φόρεσε μαύρο φόρεμα στο γάμο της ττο 1997. Η Sarah και ο Matthew Broderick έχουν τρία παιδιά, τον James Wilkie, και τις δίδυμες κόρες τους Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge.

AAc4eNA

Η σχέση αυτή έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το θάνατο ενός παιδιού και ένα σεξουαλικό σκάνδαλο. Δεν μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που αυτοί οι δύο είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μαζί ό,τι κι αν συμβεί εάν αναλογιστούμε τα χρόνια που είναι ζευγάρι Γνωρίστηκαν το 1987 κι αποφάσισαν να παντρευτούν το 1991.

AAc4jLv

Για το ζευγάρι αυτό έχουν ακουστεί πολλές φορές φήμες για χωρισμό αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνουν κι είναι πάντα μαζί. Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith παντρεύτηκαν το 1997, έχουν δύο παιδιά, τον Jaden και τη Willow. Εάν φανούν έξυπνοι θα εξακολουθούν να είναι μαζί για πολλά χρόνια ακόμη.

AAc3ZFg

Συνήθως το ένα από τα δύο αστέρια σε ένα ζευγάρι λάμπει περισσότερο από το άλλο. Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Kyra Sedgwick και του Kevin Bacon οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1988 κι έχουν δύο παιδιά, τον Travis και την  Sosie.

AAc4mxB

Η Oprah ποτέ δεν δείλιασε να αποκαλύψει το παρελθόν της και τις αποτυχημένες σχέσεις της αλλά οι τηλεθεατές της έχουν ακούσει πολλές φορές και την ίδια ιστορία με το ευτυχές τέλος από όταν γνώρισε τον Stedman Graham το 1986.

AAc3Sed