Τι σχέση έχει η JLo με το διαζύγιο Affleck-Garner;

Από την στιγμή που ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους, οι φήμες έχουν οργιάσει σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. 

Σύμφωνα με αυτές, ένας από τους λόγους ήταν η αδυναμία του Ben Affleck στο αλκοόλ και τον τζόγο, κάτι που οδήγησε στο πρώτο ράγισμα της σχέσης τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε λόγος ότι ήταν άπιστος.

ben-affleck-jennifer-garner

Το φρέσκο νέο όμως που κυκλοφορεί από τα ξένα ειδησιογραφικά μέσα είναι ακόμη πιο hot, αφού λέγεται πως πίσω από το διαζύγιο κρύβεται η Jennifer Lopez, με την οποία ο Ben Affleck ήταν αρραβωνιασμένος στο παρελθόν και ήταν ο μόνος για τον οποίο η 45χρονη τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι ο χωρισμός τους την είχε συντρίψει.

Φήμες λένε ότι  όλα ξεκίνησαν στα φετινά Όσκαρ όπου οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά μετά από πολύ καιρό.

HOLLYWOOD - MARCH 23:  (FILE PHOTO) Actors Ben Affleck and fiancee Jennifer Lopez attend the 75th Annual Academy Awards at the Kodak Theater on March 23, 2003 in Hollywood, California.  Lopez and Affleck postponed their wedding, which was scheduled for this weekend, and has now reportedly spit up, possibly temporarily.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Μάλιστα δεν έμεινε ασχολίαστη η κίνηση του όταν την ακούμπησε στον ώμο και της ψιθύρισε στο αυτί κατά τη διάρκεια προβολής ενός διαφημιστικού. Από εκείνη τη βραδιά και έπειτα, οι δυο τους επικοινωνούσαν συχνά γεγονός που εξόργισε την Jennifer Garner.

Κάποιοι λένε ότι δεν θα αργήσουν να ξαναγίνουν ζευγάρι, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο χρόνος θα δείξει….