Johnny Depp - Vanessa Paradis: Πωλούν τη χλιδάτη έπαυλή τους

Το σπίτι όπου στέγαζαν τον έρωτά τους αποφάσισαν να πουλήσουν ο Johnny Depp και η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Vanessa Paradis.

Σύμφωνα με το govastileto.gr, η χλιδάτη έπαυλη του πρώην ζευγαριού, που απέχει 25 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Σεν Τροπέ στην Κυανή Ακτή, πωλείται έναντι 23 εκατομμύριων ευρώ, όπως ανακοίνωσε το «Sotheby’s Real Estate France».

Η βίλα με 1.000 τετραγωνικά μέτρα κατοικήσιμης επιφάνειας και 150 στρέμματα γης, περιλαμβάνει πολλούς ξενώνες, ένα εκκλησάκι, ένα εστιατόριο και μπαρ, ένα εργαστήριο – γκαράζ, μία οικία για το προσωπικό, ένα περίπτερο κυνηγιού, έναν παιδότοπο, ένα γυμναστήριο, μία επαγγελματική κουζίνα.

Επιπλέον διαθέτει δύο πισίνες, μία πίστα σκέιτμπορντ, όπως επίσης και έναν εκθεσιακό χώρο όπου ο διάσημος ηθοποιός παρουσίαζε τα έργα του, καθώς – όπως είναι γνωστό – στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη ζωγραφική.

Το ακίνητο πωλείται μαζί με πολλά προσωπικά αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτό, μεταξύ των οποίων και μια στολή πειρατή, όπως γράφει το Paris Match.

image

1