Σαρλίζ Θερόν - Σον Πεν: Χώρισαν;

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης και παρά τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις, ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν δεν είναι πια μαζί, όπως δήλωσαν πηγές στο «Ε Entertainment».

Ο χωρισμός έρχεται ως μεγάλη έκπληξη, αφού το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο, όχι μόνο χάρη στις τρυφερές στιγμές στις κοινές του εμφανίσεις, αλλά και στην άκρως εξομολογητική τους διάθεση στις τελευταίες συνεντεύξεις τους.

Μάλιστα, η 39χρονη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, στο περιοδικό «Vogue», το πώς βρέθηκε να είναι ζευγάρι με τον 54χρονο πάλαι ποτέ φίλο της: «ήταν κάτι που συνέβη εντελώς φυσικά! Και πριν το συνειδητοποιήσω, έβλεπα ότι υπήρχε στη ζωή μου και την έκανε καλύτερη! Εφόσον λοιπόν κατάλαβα τι ζητάω από τη ζωή μου, είδα ότι ο Σον έκανε αυτό ακριβώς: την έκανε απλά τέλεια! Αυτό που προσπαθώ να πως είναι ότι, ένας φίλος μου, και μάλιστα στενός, ήρθε πιο κοντά μου, χωρίς καν στην αρχή να το αντιλαμβάνομαι! Ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί φίλοι».

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό «Esquire» τον περασμένο Μάρτιο, ο 54χρονος Σον Πεν, που έχει στο βιογραφικό του δύο αποτυχημένους γάμους (με τη Μαντόνα από το 1985 μέχρι το 1989 και με την Ρόμπιν Ράιτ από το 1996 έως το 2010), είχε δηλώσει: «Λες ότι έχεις παντρευτεί δύο φορές, αλλά στην πραγματικότητα τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και εγώ δεν ήξερα όσα ξέρω σήμερα. Έτσι, λοιπόν, δεν θα έλεγα καν ότι αν παντρευτώ πάλι θα είναι ο τρίτος γάμος μου. Θα έλεγα ότι θα είναι ο πρώτος. Μου αρέσει η παράδοση και ένας φίλος μου έγραψε ότι “Χωρίς την παράδοση, τα καινούργια πράγματα θα πεθάνουν”. Κι εγώ δεν θέλω να πεθάνουν». Σε άλλο σημείο μάλιστα πρόσθεσε: «Το να βρίσκεις κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι είναι ένα πολύ πιο παθιασμένο, βαθύ, αληθινό συναίσθημα – θεέ μου, είναι ευτυχία. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και σε γεμίζει τόσο πολύ το να είσαι σε μια σχέση μέσα στην οποία νιώθεις ότι είσαι ένας καλός άνθρωπος».

Το μέλλον θα δείξει….

Untitled-12

Untitled-10

Untitled-7

Untitled-4

Untitled-1

Charlize Theron and Sean Penn attend the red carpet for the film 'Mad Max: Fury Road' in Cannes, France on May 14, 2015.Pictured: Sean Penn, Charlize TheronRef: SPL1025987  140515  Picture by: Splash NewsSplash News and

NO JUST JARED USAGEThe Life Ball 2015. **NO DAILY MAIL SALES**Pictured: Charlize Theron and Sean PennRef: SPL1031973  200515  Picture by: Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles:	310-821-2666