Το fashion icon της παγκόσμιας οικονομίας

Ο λόγος γίνεται για την Κριστίν Λαγκάρντ, όπου κρατάει στα χέρια της οικονομική τύχη της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Η ισχυρή γυναικά της παγκόσμιας οικονομίας αποδεικνύει καθημερινά την “δύναμή” της και στο στυλ. Το γούστο της είναι ακριβό και εκλεπτυσμένο, το στυλ της κομψό και θηλυκό.

0x600 (1)

Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του ΔΝΤ θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της πολιτικής σκηνής, αφού οι δημιουργίες του οίκου Chanel αλλά και οι τσάντες «Ηermes» φιγουράρουν σε κάθε της εμφάνιση.

Μια γαλλική εφημερίδα στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι δημοσιευμένες φωτογραφίες της Λαγκάρντ υπέστησαν επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν τα ακριβά της κοσμήματα για να αποφευχθούν τυχόν αντιδράσεις από τις λαϊκές μάζες.

Παρόλα αυτά έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές για το στυλ της από το απόλυτο περιοδικό μόδας, την αμερικάνικη Vogue, αλλά και από το Vanity Fair.

0x600 (2)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello, είναι μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία δίπλα στον Ξαβιέ Τζοκάντι, με τον οποίο λατρεύουν να κάνουν scuba diving στη Μεσόγειο, ποδήλατο στους δρόμους του Παρισιού, καθώς και να περνούν χρόνο στην κατοικία τους στη Χάβρη, κολυμπώντας και βλέποντας ταινίες.

Η άλλη ζωή της Κριστίν Λαγκάρντ μας αρέσει περισσότερο!

0x600 (3)

0x600