Όλα εδώ πληρώνονται...

Νομίζετε ότι οι celebrities που εμφανίζονται συχνά – πυκνά στα διάφορα fashion show και φωτογραφίζονται, το κάνουν για το κέφι τους; Λάθος.

Στο Hollywood τίποτα δεν γίνεται τζάμπα. Η κάθε φωτογραφία στις εκδηλώσεις αυτές μπορεί να κοστίζει και 100.000 δολάρια. Ναι, το ξέρουμε, εσείς- όπως και εμείς άλλωστε- μπορεί και να τα δίνατε ώστε να βρεθείτε στο fashion show της Chanel ή του οίκου Dior ή στο Φεστιβάλ Καννών- αν βέβαια σας περίσσευαν- κάποιοι άλλοι όμως πληρώνονται γι΄αυτό και αυτές είναι οι αδικίες της ζωής!!!

Σύμφωνα με τους Financial Times, οι διάσημοι ηθοποιοί μπορούν να ζητήσουν μέχρι και 100.000 δολάρια για να εμφανιστούν φορώντας ένα συγκεκριμένο κόσμημα. Η “ταρίφα” αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον σχεδιαστή, αφού οι περισσότεροι τις κρατούν κρυφές, ωστόσο έρχεται να συμπληρώσει πρόσφατες ανακοινώσεις για τη συνεργασία της Σαρλίζ Θερόν με την Chopard.

833427_15338799

Ο πασίγνωστος γαλλικός οίκος κοσμημάτων έντυσε 11 σταρ στο φετινό φεστιβάλ Καννών, μεταξύ των οποίων την Τζούλιαν Μουρ και τη Λουπίτα Νιόνγκο, οπότε, αν κάνουμε την πρόσθεση, το ποσό που διέθεσε γι’ αυτό τον σκοπό θα μπορούσε να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

833429_15320320

Οι celebrities στο κόκκινο χαλί προσφέρουν ένα επίπεδο αναγνώρισης και λάμψης για το προϊόν που ξεπερνά όσα μπορεί να καταφέρει η παραδοσιακή διαφήμιση. “Δεν έχει σημασία αν τα κοσμήματα βρίσκονται στο πιο εξαίσιο showroom ή σε βιτρίνα της Bond Street, γιατί εκεί θα είναι πάντα μονοδιάστατα” εξηγεί η Caroline Scheufele, πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand. “Στο σώμα μιας όμορφης και γοητευτικής ηθοποιού, τα κομμάτια ζωντανεύουν με πολύ δυναμικό τρόπο”.