Hollywood Moments από την εβδομάδα που πέρασε…

Τα περάσανε όμορφα και αυτή την εβδομάδα οι σταρ του κόσμου, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε δημόσιες αλλά και προσωπικές στιγμές.

Jennifer Aniston, Νέα Υόρκη, 30/4

Η Jennifer Aniston κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο που διέμεινε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Rosamund Pike, Μαδρίτη, 30/4

Η Rosamund Pike ξεκίνησε την προώθηση της ταινίας της What We Did On Our Holiday” από τη Μαδρίτη.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Megan Fox, Νέα Υόρκη, 30/4

Αγνώριστη η Μegan Fox, με ξανθιά περούκα στα γυρίσματα της ταινίας της “Teenage Mutant Ninja Turtles 2″, στο Grand Central Station της Νέας Υόρκης.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sophia Loren, 30/4, Μιλάνο

Η Sophia Loren ήταν ανάμεσα στους διεθνείς καλεσμένους της έκθεσης Armani Milano Expo 2015 στο Hotel Armani του Μιλάνου.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Elizabeth Banks, Βερολίνο, 29/4

Η Elizabeth Banks στο photocall της ταινίας της Pitch Perfect 2, στο Hotel Ritz Carlton του Βερολίνου.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ben Affleck & Jennifer Garner, 24/4  Μπρέντγουντ

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε προβληματισμένο σε μια casual διαδρομή κοντά στο σπίτι τους στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Paul Bettany & Jennifer Conelly, 28/4, Νέα Υόρκη

Το ζευγάρι στην προβολή της ταινίας του Paul Bettany The Avengers: Age of Ultron στη Νέα Υόρκη.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Rihanna, 28/4, Λος Άντζελες

Η 27χρονη ποπ σταρ κατά την άφιξή της στο LAX, όπου επέστρεψε μετά τις διακοπές της στη Χαβάη. Εκεί, η Rihanna ήταν bridesmaid στον γάμο μιας φίλης και συνεργάτιδάς της.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zac Efron, Tζόρτζια, 30/4

Ο Zac Efron ημίγυμνος στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Dirty Grandpa όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Robert de Niro.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????