Η Βανέσα Αδαμοπούλου φωτογραφίζεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Βανέσα Αδαμοπούλου διανύει χωρίς καμία αμφιβολία την καλύτερη φάση της ζωής της.

Σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Το προγραμμάτιζαν να γίνουν γονείς; «Ήρθε εντελώς τυχαία. Εγώ γενικά δεν σκεφτόμουν ποτέ σοβαρά να κάνω παιδί. Ήρθαν τα πράγματα έτσι, και λέω καλώς γιατί, αν ο Θεός το άφηνε στα δικά μου χέρια, νομίζω ότι δεν θα γινόμουν ποτέ μητέρα. Δεν ασχολιόμουν με τα παιδιά, δεν ήθελα να κάνω παιδί. Έλεγα ότι η ζωή μου είναι γεμάτη, δεν είναι κάτι που θέλω. Όταν ήρθε, έπαθα σοκ», δήλωσε η τραγουδίστρια στο OK.

adamopoulou-ok

Τρομοκρατήθηκε; «Πάρα πολύ. Στην αρχή, μόλις είδα ότι το τεστ ήταν θετικό, φρίκαρα. Ήμουν σε πολύ περίεργη κατάσταση μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Νομίζω ότι πολλές μαμάδες το παθαίνουν».

Από πότε άρχισε να το απολαμβάνει; «Από τον 4ο μήνα και μετά. Νομίζω ότι η φύση έχει προνοήσει, και είναι σημαντικό που η εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες, γιατί έχεις όλο τον χρόνο να προσαρμοστείς. Είμαι πολύ ισορροπημένη τώρα».

Πως ανακοίνωσε στον αγαπημένος της πως θα γίνει πατέρας; «Ο Ιωάννης μου το ανακοίνωσε.Ήμασταν μαζί όταν έκανα το τεστ. To άφησα στο μπάνιο και εκείνος το είδε πρώτος. Ο Ιωάννης ήθελε να έχει παιδιά και το συζητούσε. Ήταν θετικός και χάρηκε πολύ».

Όταν έμαθε πως θα κάνει αγόρι χάρηκε, ή προτιμούσε κορίτσι; «Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα στο μυαλό μου σίγουρα πως είναι κορίτσι. Μάλιστα, είχα σκεφτεί και το όνομα Αντριάνα. Μας άρεσε, και συμπτωματικά έτσι έλεγαν και την προγιαγιά μου. Όταν λοιπόν πήγα να κάνω την αυχενική διαφάνεια και μου είπε ο γιατρός ότι είναι αγόρι, έπεσα από τα σύννεφα. Είπα, “είναι πολύ βαρύ όλο αυτό για να το σηκώσω. Kαι έγκυος και αγόρι;”. Αστειεύομαι φυσικά. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι το παιδί να είναι γερό».

Ο Ιωάννης χάρηκε που θα αποκτήσει γιο; «Δεν τον απασχολούσε το φύλο. Ήταν γενικά θετικός».

adamopoulou-ok-1