Ρεκόρ εισιτηρίων για το "Fast & Furious 7" στην Κίνα

Το Fast & Furious 7 έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων παγκοσμίως.

Η αποχαιρετιστήρια ταινία του Vin Diesel για τον αδικοχαμένο ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας, Paul Walker,  άγγιξε τις καρδιές όλων.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των θεατών και στην Κίνα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και το Box Office Mojo, μέσα σε οχτώ μόλις μέρες η ταινία συγκέντρωσε 250 εκατομμύρια δολάρια από την έκδοση εισιτηρίων.

Αν οι πωλήσεις στο box office συνεχίσουν έτσι, το ‘Furious 7′ θα δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων για χολιγουντιανές ταινίες στην Κίνα, ξεπερνώντας την ταινία που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων “Transformers: Age of Extinction’ η οποία απέφερε 320 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι στιγμής έχει ήδη αποφέρει συνολικά $ 858.300.000 στο διεθνές box office και έχει κατακτήσει την έβδομη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του κινηματογράφου. Σημειωτέον μόνο δύο ταινίες – ΄’Τιτανικός’ και ‘Avatar’  – έχουν ξεπεράσει το $1 δις.

Λέγεται ότι το ‘Fast & Furious 7′ είναι σε πολύ καλό δρόμο για να γίνει η ταινία με τις υψηλότερες συνολικές εισπράξεις στην ιστορία των ΗΠΑ.