Ρεβέκα Τσεπτεγκέι: Σοκ με την ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμο - Στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα, την «έκαψε» ο σύντροφός της

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό και όχι μόνο προκαλεί η ανατριχιαστική είδηση πως η 33χρονη μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, Ρεβέκα Τσεπτεγκέι (Rebecca Cheptegei) δέχτηκε επίθεση στο σπίτι της από τον Κενυάτη συγκάτοικο και σύντροφό της.

Ο δράστης «αγόρασε βενζίνη και την περιέλουσε γιατί είχαν καυγά», όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Trans Nzoia, στην Κένυα.

Ο φερόμενος ως δράστης υπέστη επίσης εγκαύματα και νοσηλεύεται στην πόλη Eldoret.

Η ομοσπονδία Αθλητισμού της Ουγκάντας, αναφέρει τα εξής: «Με λύπη ανακοινώνουμε ότι η αθλήτριά μας Ρεβέκα Τσεπτεγκέι, η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Moi Teaching and Referral Hospital στο Eldoret, ύστερα από περιστατικό που περιλαμβάνει τον Κενυάτη φίλο της».

Οι γονείς της 33χρονης δήλωσαν ότι το ζευγάρι τσακωνόταν για το ακίνητο που αγόρασε η Cheptegei για να βρίσκεται κοντά στα πολλά αθλητικά προπονητικά κέντρα της κομητείας Trans Nzoia της Κένυας.

Με πληροφορίες από SkyNews