Πέθανε ο ράπερ Fatman Scoop- Κατέρρευσε στη σκηνή

Ο ράπερ Fatman Scoop, βραβευμένος με τρία Grammy, κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή του Hamden Town Center Park, στο Κονέκτικατ.

Η είδηση του θανάτου του, έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του μάνατζερ του Μπίρτς Μάικλ, γνωστού ως «Pure Gold» στην οποία έγραφε:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο του Isaac Freeman III, o οποίος έγινε γνωστός στο κοινό ως Fatman Scoop».

Ο Pure Cold πρόσθεσε στη δήλωσή του: «Μου έμαθες πώς να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Σ’ αγαπώ Scoop, σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έδωσες».

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Pure Gold έγραψε για τον ράπερ και συνεργάτη του: «Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια… Ταξιδέψαμε μαζί σε όλο τον κόσμο και με έβαλες να παίζω μαζί σου σε μερικές από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες σκηνές αυτού του πλανήτη, τα πράγματα που μου έμαθες με έκαναν πραγματικά τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

Η ακριβής αιτία θανάτου του διάσημου καλλιτέχνη δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θεατές που βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο για να απολαύσουν τον Fatman Scoop, έχουν καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που αυτός καταρρέει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θεατές που βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο για να απολαύσουν τον Fatman Scoop, έχουν καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που αυτός καταρρέει.

Ποιος ήταν ο ράπερ Fatman Scoop

Ο Fatman Scoop, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Isaac Freeman III, είναι Αμερικανός ραπ καλλιτέχνης, DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1969 στη Νέα Υόρκη. Είναι γνωστός για την χαρακτηριστική φωνή του και την ενεργητική του παρουσία στα DJ sets του.

Αναδείχθηκε στη μουσική σκηνή της hip-hop και του dance με αρκετά επιτυχημένα κομμάτια, μερικά από τα οποία έχουν γίνει γνωστά για τα χαρακτηριστικά τους φωνητικά drops και τις εντυπωσιακές παραγωγές. Ένα από τα πιο γνωστά του κομμάτια είναι το «Be Faithful», το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 και είχε μεγάλη επιτυχία στα club charts.

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, ο Fatman Scoop έχει επίσης συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικά προγράμματα, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τη μουσική βιομηχανία.

Με πληροφορίες από AP, SkyNews, Lifo