Γερμανοί αστυνομικοί εκτελούν Τούρκο με μαχαίρι στη μέση του δρόμου (σκληρό video)

Στο Μανχάιμ της Γερμανίας, η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο Τούρκο πολίτη Ερτεκίν Οτζακάν στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χιες στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι είχε διαπραχθεί έγκλημα στην περιοχή. Εκει οι Αρχές βρήκαν τον Οτζκάν ημίγυμνο και κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι.

Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν επανειλημμένα τον 49χρονο άνδρα να πετάξει το μαχαίρι, όμως αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν τέσσερι φορές όταν κινήθηκε επιθετικά εναντίον τους. Ο Οτζκάν τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε το σκληρό βίντεο:

Η κόρη του Οτζκάν δήλωσε ότι ο πατέρας της δεν ήταν ψυχικά υγιής και ότι αυτό ήταν γνωστό στην αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο 49χρονος πατέρας της ήταν θύμα δολοφονίας. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν επίσης ότι ήταν σε διαδικασία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, αλλά είχε αρχίσει να κάνει ξανά χρήση.

Παράλληλα, στην Τουρκία επικρατεί οργή για την εκτέλεση του 49χρονου και ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Καρλσρούη, μετέβη στο Μανχάιμ μετά το περιστατικό, έλαβε πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, επισκέφθηκε το σπίτι του Οτζκάν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του. Στη δήλωσή του, ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις».