Τέλος στο θρίλερ στο Αμβούργο - Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του, όλο το χρονικό

Έληξε το περιστατικό ομηρίας που βρισκόταν από χθες το βράδυ σε εξέλιξη στην πίστα του αεροδρομίου του Αμβούργου.

Σύμφωνα με την αστυνομία της γερμανικής πόλης, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση ο ύποπτος, ένας 35χρονος Τούρκος που είχε εισέλθει με το αυτοκίνητό του στην πίστα του αεροδρομίου και κρατούσε όμηρο την τετράχρονη κόρη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πατέρας και κόρη βγήκαν από το αυτοκίνητο και το παιδί δείχνει να μην έχει τραυματιστεί.

«Η αστυνομική δράση έληξε. Γίνονται προετοιμασίες για την επανέναρξη των πτήσεων το συντομότερο δυνατό. Είμαστε σε στενό συντονισμό με τις δυνάμεις ασφαλείας για το πότε θα ανοίξουν ξανά οι δρόμοι πρόσβασης και οι τερματικοί σταθμοί», αναφέρει η ανακοίνωση του αεροδρομίου το μεσημέρι της Κυριακής.

Έσπασε την πύλη με το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bild, το αυτοκίνητο έσπασε την πύλη το βράδυ του Σαββάτου και εισήλθε στην πίστα του αεροδρομίου, με τον ένοπλο να πυροβολεί στον αέρα και να πετά δύο μολότοφ.

Η λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε, οι Αρχές εκκένωσαν τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2, ενώ ο ένοπλος ακινητοποίησε το όχημα κοντά σε αεροσκάφος.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι κρατούσε όμηρο στο αυτοκίνητο το 4χρονο παιδί του. Η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στις Αρχές, καταγγέλλοντας πιθανή απαγωγή.