Εκατοντάδες διαδηλωτές έξω από την οικία του Νετανιάχου - Τον καλούν να παραιτηθεί

Εκατοντάδες άνθρωποι ζήτησαν την παραίτηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από την κατοικία του στην Ιερουσαλήμ, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα The Times of Israel.

Η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής διαδήλωσης και συνέλαβε τρεις ανθρώπους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό ασφαλείας γύρω από το σπίτι του πρωθυπουργού.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν από τον Νετανιάχου να εγκρίνει συμφωνία ανταλλαγής για τους ομήρους που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για τις αποτυχίες που οδήγησαν στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου από τους μαχητές της Χαμάς.

Διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου έγιναν και αλλού. Στο κέντρο του Τελ Αβίβ, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία των Ομήρων, όπως είναι πλέον γνωστό το συγκεκριμένο σημείο, για να εκφράσουν τη στήριξή τους στις οικογένειες των 240 και πλέον ομήρων που συνελήφθησαν από τη Χαμάς.