Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - Ένοπλος κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, όπου ένας άνδρας κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα, ο ένοπλος έσπασε με το αυτοκίνητό του τις μπάρες ασφαλείας του αεροδρομίου και βγήκε στον διάδρομο προσγείωσης.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο ένοπλος είναι 35χρονος, τουρκικής καταγωγής, από την Κάτω Σαξονία. Φέρεται να είχε διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού σχετικά με την επιμέλεια και το απόγευμα του Σαββάτου απήγαγε το κοριτσάκι. H Bild αναφέρει ότι ο άνδρας θέλει να ταξιδέψει μαζί της στην Τουρκία με αεροπλάνο.

Η μητέρα, νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, καταγγέλλοντας την απαγωγή του παιδιού.

Βίντεο από το αεροδρόμιο του Αμβούργου

H Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, μετέδωσε ότι ο άνδρας πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και πέταξε δύο μολότοφ έξω από το όχημα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και διαπραγματεύονται με τον ένοπλο, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί. Παράλληλα, έχουν έχουν εκκενώσει τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.

«Βρισκόμαστε επί τόπου με μεγάλο αριθμό υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Προς το παρόν υποθέτουμε ότι πρόκειται για στατική κατάσταση ομηρίας», ανέφερε η αστυνομία του Αμβούργου στο X, πρώην Twitter.

Η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου παρέμενε σε αναστολή εξαιτίας περιστατικού ομηρείας στη πίστα του αερολιμένα

«Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται, η εναέρια κυκλοφορία παραμένει μέχρι νεοτέρας σε αναστολή», ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου σήμερα το πρωί στην πλατφόρμα Χ.