Κεντάκι: Πυροβολισμοί σε τράπεζα-Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί και έξι οι τραυματίες του νέου επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο του Λούσβιλ στο Κεντάκι, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης του νέου αυτού αιματηρού περιστατικού έξω από το κτίριο της Old National Bank «έχει εξουδετερωθεί και δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Προσώρας, ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών ή έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, κι αν είναι ή όχι ένας από τους πέντε νεκρούς.

«Βρισκόμουν στα φανάρια και το πρώτο πράγμα που είδα… Ήταν ένας τύπος στη διασταύρωση του δρόμου και κειτόταν κάτω, στην είσοδο ενός ξενοδοχείου» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό μέσο WDRB.

 

Κεντάκι: Πυροβολισμοί σε τράπεζα – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί-1
Δύο άνθρωποι αγκαλιάζονται μετά το νέο μακελειό στο Κεντάκι – Πηγή: Reuters 

Δεκάδες περιπολικά, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται επί τόπου, με την αστυνομία της πόλης να έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις πλησίον της περιοχής.

«Η Αστυνομία επιβεβαίωσε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο του Λούσβιλ με πολλά θύματα. Κατευθύνομαι εκεί τώρα. Παρακαλώ, ας προσευχηθούμε για όσες οικογένειες επλήγησαν, αλλά και για ολόκληρη την πόλη» έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης του Κεντάκι, Άντι Μπεσίαρ.