Τι εκνεύρισε τον Κάρολο την ώρα που υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε βασιλιά - Viral το βίντεο με την αντίδρασή του

Ο Κάρολος Γ’ ανακηρύχθηκε το Σάββατο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, γράφοντας ιστορία, οι θεατές όμως της σημαντικής αυτής τελετής πρόσεξαν τη στιγμή που ο νέος μονάρχης έκανε ξαφνικά μια χειρονομία ενόχλησης σε έναν από τους βοηθούς του.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την υπογραφή της Διακήρυξης Διαδοχής,που σηματοδοτεί την επίσημη άνοδό του στον θρόνο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, ο μονάρχης «συνελήφθη» από τις κάμερες να κάνει βιαστικές και επίμονες χειρονομίες στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα.

Ενώ ήταν έτοιμος να υπογράψει την ιστορική Διακήρυξη, ο βασιλιάς έκανε νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει.

Φυσικά, αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο  σχολιασμού στο Twitter: «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

Μερικοί θεατές, πάντως, περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει.