Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο με την 36χρονη Φινλανδή πρωθυπουργό να λικνίζεται πάνω σε γνωστή influencer

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, πρωταγωνιστεί σε ένα νέο βίντεο από τη νυχτερινή της έξοδο προ ημερών.

Αυτή τη φορά, η 36χρονη Μαρίν χορεύει κολλητά με ένα λαμπερό πρώην μοντέλο στο κλαμπ που διασκέδαζε. Το βίντεο δείχνει τη Σάνα Μαρίν να χορεύει προκλητικά με τη Φινλανδή influencer, Sabina Särkkä, 33 ετών.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η Μαρίν βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta, 38 ετών, ο οποίος στη συνέχεια αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι έχουν σχέση.

Όπως φαίνεται, το νέο βίντεο τραβήχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς φαίνεται το φως της ημέρας από το μπαλκόνι δίπλα στη Μαρίν και την 38χρονη influencer.

Η Σάνα Μαρίν στο κλαμπ του Ελσίνκι

Η Sabina Särkkä, πρώην μοντέλο που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2012, έχει εμφανιστεί σε πολλά σόου στην τηλεόραση και πλέον είναι influencer με 90.000 ακολούθους στο Instagram.

Μάλιστα, σε ένα insta story πριν από έξι μέρες αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύζυγό της Ossi Kivimäki. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ελλάδα το 2019 και πέρυσι είχαν μιλήσει για τα σχέδιά τους να φύγουν από το Ελσίνκι και να μετατρέψουν μια καλύβα 100 ετών στο «σπίτι των ονείρων τους».

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka)

Σάνα Μαρίν: Αρνητικό το τεστ για ναρκωτικά στο πάρτι

Χθες, η Σάνα Μαρίν βρέθηκε αρνητική στο τεστ ναρκωτικών στο οποίο υπεβλήθη, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της. Η Μαρίν έκανε οικειοθελώς το τεστ ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα, μετά τη διαρροή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία την έδειχναν να «χορεύει άγρια» σε ένα πάρτι, στο οποίο υπήρχαν υπόνοιες ότι είχε γίνει χρήση ναρκωτικών.

\