Times: Ο Ρίσι Σούνακ θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία των συντηρητικών

Υποψηφιότητα για την ηγεσία των Συντηρητικών φαίνεται πως θα θέσει ο Ρίσι Σούνακ, πρώην υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με τους «Times».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ θα παρουσιαστεί ως ένας «σοβαρός υποψήφιος σε μια σοβαρή χρονική στιγμή» στην κούρσα για την ηγεσία των Συντηρητικών και θα υποστηρίξει ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος με ακεραιότητα, έγραψε σήμερα η εφημερίδα «Times».

Ο Σούνακ, ο οποίος παραιτήθηκε αυτή την εβδομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ηγεσία του Μπόρις Τζόνσον, θα υποστηρίξει ότι μπορεί να διασώσει την «τιμή» του Συντηρητικού Κόμματος και ότι διαθέτει την εμπειρία να διαχειριστεί την οικονομική κρίση, σύμφωνα με τον συντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας, Στίβεν Σουίνφορντ.

Ο Ρίσι Σούνακ ανάμεσα στα 8 φαβορί για την ηγεσία των Τόρις
Υπενθυμίζεται ότι η κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον έχει ξεκινήσει από χθες, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του. Μάλιστα, το Sky news έδωσε χθες μια λίστα με τα 8 φαβορί για την ηγεσία του κόμματος των Συντηρητικών, με τον Ρίσι Σούνακ να είναι ένας εξ αυτών.