Πούτιν- Παρέλαση στη Μόσχα: Τα δύο σημάδια που φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία του

O Βλαντιμίρ Πούτιν έδειχνε να περπατά με δυσκολία και κάθησε με μία κουβέρτα στην ποδιά του κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στη Μόσχα για την «Ημέρα της Νίκης», τροφοδοτώντας νέα σενάρια για κακή πορεία της υγείας του.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, που είναι 69 χρόνων, παραβρέθηκε όπως κάθε χρόνο στην εκδήλωση – την 9η Μαΐου, γιορτάζεται η παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας το 1945, που σηματοδότησε τη λήξη του β! παγκοσμίου πολέμου για την ευρωπαϊκή ήπειρο – και έκανε μία ομιλία 11 λεπτών επιχειρώντας να περιγράψει μία εικόνα δύναμης και στρατιωτικής πυγμής για τη Ρωσία, παρά τις αποτυχίες στον πόλεμο που ξεκίνησε εναντίον της Ουκρανίας.

 

Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν ότι ο Πούτιν, καθώς άφησε το βήμα για να πάει ως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την καθιερωμένη κατάθεση στρεφάνου, έδειχνε να «σέρνει» το βήμα του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παρέλασης, θεάθηκε να κάθεται με μία βαριά κουβέρτα στην ποδιά του – μόνον ένας από τους βετεράνους του β! παγκοσμίου πολέμου που κάθονταν γύρω του έκανε το ίδιο.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, το καθένα από τα δύο περιστατικά – το «βαρύ» βήμα και η κουβέρτα – δεν συνιστά από μόνο του θέμα, αλλά τα δύο σε συνδυασμό δεν αφήνουν τους ψιθύρους για την υγεία του να κατασιγάσουν.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι ψίθυροι για προβλήματα υγεία του Πούτιν είχαν ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια -μάλιστα, υπήχαν φήμες ότι είχε εγχειρισθεί για καρκίνο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ένας πολιτικός αναλυτής και μέγας πολέμιος του Πούτιν, ο Βαλερί Σολοβέι, είχε διασπείρει την φήμη ότι ο Πούτιν έπασχε από πάρκινσον, αναγκάζοντας το Κρεμλίνο να διαψεύσει τα πάντα, με τον Ντμίτρι Πεσκόφ να δηλώνει ότι ο Πούτιν έχαιρε «άκρας υγείας».