Δραματική η κατάληξη της ομηρίας στη Γαλλία-Ο δράστης σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Δραματική κατάληξη είχε μια υπόθεση ομηρίας στο Ντεμόν της Γαλλίας, καθώς σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜE ο ένοπλος δράστης που κρατούσε όμηρο την εν διαστάσει σύζυγό του βρέθηκε νεκρός, ενώ νεκρή βρέθηκε και η γυναίκα.

Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης ένοπλος άνδρας κρατούσε σε ομηρία την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού νωρίτερα είχε πυροβολήσει δύο ανθρώπους. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ένας εκ των δύο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι διευθυντής τοπικής εταιρείας, πήρε την εν διαστάσει σύζυγό του και κλείστηκε μέσα στην επιχείρησή τους. Στο σημείο της ομηρίας έσπευσαν άμεσα οι γαλλικές αρχές.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες αυτές τις ενέργειες, καθώς ο ειδικός διαπραγματευτής της γαλλικής αστυνομίας που έφτασε στο σημείο, αν και προσπάθησε να συζητήσει μαζί του, δεν κατάφερε να τον αποτρέψει.

Βίντεο από το σημείο της ομηρίας

Σύμφωνα με την Le Parisien, ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές για πράξεις που σχετίζονται με ενδοοικογενειακή βία. Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν σε διαδικασία διάσταση εδώ και έναν χρόνο.