Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Νοθευμένες οι εκλογές, δεν αναγνωρίζω τίποτα-Θα νικήσουμε!

Το παραλήρημα του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς ενώ τελικά παραδέχτηκε μέσω αναρτήσεών του στο Τwitter ότι ο Τζο Μπάιντεν επικράτησε στις εκλογές, αν και υποστήριζε ότι υπήρξε νοθεία, επανήλθε με νέα tweets ισχυριζόμενος ότι θα νικήσει.

Σε μια σειρά από διαδοχικές αναρτήσεις του, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αρχικά φάνηκε να παραδέχεται την ήττα του ωστόσο στη συνέχεια ανασκεύασε τα λεγόμενά του, διαβεβαιώνοντας πως δεν προτίθεται να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

Νοθευμένες εκλογές,θα νικήσουμε!

«Νοθευμένες εκλογές. Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά μετά τις πρώτες του αναρτήσεις και αφού τα διεθνή ΜΜΕ διάβασαν σε εκείνες την πρώτη παραδοχή της εκλογικής του ήττας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο αργότερα επανήλθε με νέο tweet, λέγοντας: «Κέρδισε μόνο στα μάτια των μίντια των Fake News. Δεν αναγνωρίζω τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές!».

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ λίγο νωρίτερα είχε γράψει σε μια δήλωση, που ερμηνεύτηκε ως παραδοχή ήττας, τα εξής: «Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!»

H επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο

«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. H επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» σημείωσε σε επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δείτε τη συνέντευξη του Ρούντι Τζουλιάνι σήμερα το πρωί. Κάνει πολύ καλά δουλειά στο να ξεσκεπάζει την απάτη των νοθευμένων εκλογών», προσέθεσε.