Ποια είναι η σύμβουλος& πρώην μοντέλο, που κόλλησε κορωνοϊό τον Τραμπ και την Μελάνια (Εικόνες)

Στο Air Force One μαζί με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, βρισκόταν η Χόουπ Χικς, 31 ετών, η οποία φέρεται να κόλλησε κορωνοϊό το ζεύγος Τραμπ.

Ταξίδεψαν για το Κλίβελαντ, στο Οχάιο, προκειμένου να συμμετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ στο debate με τον αντίπαλό του για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.

Η ίδια συνεργάτης του Τραμπ ταξίδεψε μαζί του την περασμένη Τετάρτη στη Μινεσότα, για μια συνάντηση εργασίας. Πολλοί δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει ότι αρκετοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου είχαν επιδεικτικά τότε, αρνηθεί να φορέσουν μάσκα στην αίθουσα, παρότι ήταν παρόντες στην ομιλία του Τραμπ στο Οχάιο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε, ότι αυτή η σύμβουλός του ήταν η αιτία που ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό:

«Η Χόουπ Χικς, η οποία εργάζεται πολύ σκληρά, χωρίς να παίρνει ούτε μια ανάσα, βρέθηκε θετική στον Covid-19. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Στο μεταξύ θα παραμείνουμε σε καραντίνα!», έγραψε.

Στιγμιότυπο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και την Χόουπ Χικς στον λευκό Οίκο

Από συνεργάτιδα της Ιβάνκα και τη Νέα Υόρκη, στον Λευκό Οίκο

Η Χόουπ Χικς βρίσκεται στην ομάδα του Αμερικανού προέδρου από το 2016 και είναι πολύ στενή συνεργάτης του.

Ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο, αλλά εγκατέλειψε το πόστο της για ένα διάστημα και εργάστηκε στο κανάλι Fox Νews.

Είναι χαμηλών τόνων αλλά πανίσχυρη στο παρασκήνιο. Πρώην μοντέλο, είχε εργαστεί για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη και έγινε στη συνέχεια το αυτί του Αμερικανού προέδρου, ενώ η σχέση τους δεν έχει ποτέ διαταραχθεί.