Μαρτυρία για την Μαντλίν: Τ0 2007, την είδαν να μπαίνει σε βαν με έναν άνδρα

Ραγδαίες οι εξελίξεις 13 χρόνια μετά, στην πολύκροτη και σπαρακτική υπόθεση εξαφάνισης της 3 χρονης όταν εξαφανίστηκε Μαντλίν ΜακΚαν, μετά την ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για έρευνα σε βάρος 43χρονου παιδόφιλου.

Μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε την Μαντλίν Μακ Καν να μπαίνει σε βαν με γερμανικές πινακίδες μαζί με έναν άνδρα, τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο  μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε την Μαντλίν να βγαίνει από δημοφιλές εστιατόριο της πόλης Alcossebre και να μπαίνει στο βαν.

Μικρή Μαντλίν: Μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση - «Την είδα να ...

Η πόλη όπου ισχυρίζεται ότι είδε την Μαντλίν βρίσκεται περίπου 600 χιλιόμετρα από το σημείο της εξαφάνισης και ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως είδε το κοριτσάκι συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, της 28ης Μαΐου του 2007, τρεις εβδομάδες αφότου εξαφανίστηκε από την Πορτογαλία.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λέστερ, εξέδωσε πλέον ένα διεθνές ένταλμα μέσω Ιντερπόλ, ζητώντας από της ισπανικές και τις γερμανικές Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ζητά από τις τοπικές αστυνομίες να εξετάσουν εξονυχιστικά τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, να μιλήσουν με τυχόν μάρτυρες, αλλά και να παραδώσουν τα στοιχεία για το βαν.

«Κανένα σχόλιο»

Τις τελευταίες μέρες δεκάδες είναι οι μαρτυρίες για την Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών από θέρετρο της Πορτογαλίας.

Νούμερο ένα ύποπτος θεωρείται ο 43χρονος Γερμανός παιδόφιλος Christian Brueckner.

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: Βρέθηκε στικάκι με παιδική πορνογραφία σε ...

Ένας δικηγόρος που τον εκπροσωπεί δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος Γιαν-Κρίστιαν Χόχμαν επιβεβαίωσε μεν, ότι εκπροσωπεί τον ύποπτο, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το πλήρες επώνυμο του πελάτη του.

«Αληθεύει ότι εγώ και ο συνάδελφός μου Ντάβιντ Βόλκε τον εκπροσωπούμε, αλλά δεν θα κάνουμε επί του παρόντος κάποιο σχόλιο», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ο Χόχμαν.