«Ποιος της έκανε τέτοιο κακό!», σπαράζει η θεία της Ιωάννας (Video) - Το σκίτσο της δράστιδος

Η 34χρονη  Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» της στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, προς επούλωση των σοβαρότατων εγκαυμάτων που έχει υποστεί μετά την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε, όταν άγνωστη γυναίκα την περιέλουσε με καυστικό υγρό, στην είσοδο της εταιρείας, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα στην Καλλιθέα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, την Κυριακή η θεία της, έκανε λόγο για «Γολγοθά» της 34χρονης, εκτιμώντας ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε ήθελε να καταστρέψει την ομορφιά της, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της Ιωάννας, η οποία δεν φεύγει από το πλευρό της και πραγματικά πασχίζει να στηρίξει ψυχολογικά την κόρη της και να κατευνάσει αγωνίες, φόβους καθώς και τους ανυπόφορους πόνους, που βιώνει δυστυχώς η κοπέλα.

«Αν ξέραμε θα βοηθούσαμε και μεις! Μας τρώει η αγωνία να μάθουμε ποιος το έκανε. Είναι παιδί μας. Αναρωτιώμαστε ποιος το έκανε. Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά της. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τέτοιο κακό! Δεν έχω ιδέα» τόνισε η θεία της 34χρονης Ιωάννας.

«Πολύ καλό κορίτσι σπούδασε, μετά δούλευε συνέχεια, τα είχε όλα. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τέτοιο κακό; Δεν έχω ιδέα. Δεν μπορούμε και μεις να το πιστέψουμε. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μας. Δεν είχε εχθρούς. Όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος το έκανε…», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου έκαναν πολύ παρέα. Τα παιδιά μου είναι πολύ χάλια μόλις το έμαθαν, είπα θα μείνουν από το κλάμα το πολύ και τη στεναχώρια.Η Ιωάννα είναι η χαρά της ζωής. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος της είχε τόσο μίσος. Καταστράφηκε η οικογένεια όλη. Είμαι μάνα και δε μπορώ καν να σκεφτώ στο παιδί μου να συμβεί τέτοιο πράγμα. Τρέμω στην ιδέα και μόνο».

 Δείτε το Video:

Οι αρχές εν τω μεταξύ έχουν προχωρήσει, καθώς πλέον έχουν στα χέρια τους φωτογραφία της σατανικής γυναίκας, που προέβη σε ένα τόσο φρικτό έγκλημα. 

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί, έχουν καταγεγραμμένη και την φωνή της, από το ραδιοταξί, με το οποίο έκλεισε ραντεβού για να την πάραλάβει από την Αγία Ελεούσα, μετά το έγκλημά της,  ενώ υπάρχει και σκίτσο που την αναπαριστά.

Σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα και προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ

Εκτενείς έρευνες στην Ακαδημίας

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η οδός Ακαδημίας, καθώς όπως αποκάλυψε ο Alpha, η σατανική γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, τηλεφώνησε στις 9 με 10 το βράδυ της Τρίτης (19/05), από τηλεφωνικό θάλαμο της συγκεκριμένης οδού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η γυναίκα είχε οργανώσει τόσο καλά το σχέδιο της, καθώς έφτασε στην Ακαδημίας με λεωφορείο και απομακρύνθηκε από την περιοχή με τον ίδιο τρόπο, για να μην βρουν τα ίχνη της οι Αρχές, ενώ η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για το μόλις 30 δευτερολέπτων τηλεφώνημα της, προς την εταιρεία taxi, χρησιμοποιήθηκε μία και μόνη φορά.

Η αδίστακτη γυναίκα, είχε μελετήσει καλά κάθε της κίνηση και όταν μάλιστα ως είθισται της ζητήθηκε κινητό, από το γραφείο ταξί, είπε ότι δεν της επιτρέπεται να φέρει κινητό επάνω της, καθώς έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα βηματοδότη στην καρδιά.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» την συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να ανακαλύψουν κάποιο μοιραίο λάθος, κάποιο στοιχείο που να διέφυγε της προσοχής της, όσο προετοίαζε την αποτρόπαια πράξη της, και που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό  και τη σύλληψή της.