Και εγεννήθη ο Τζόνσον τζουνιορ - Ευτυχής πατέρας ο Βρετανός πρωθυπουργός για 6η φορά

«Ο πρωθυπουργός και η κυρία Σίμοντς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη γέννηση του υγιούς αγοριού τους σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα το πρωί. Μητέρα και γιος είναι πολύ καλά» Σε πελάγη ευτυχίας μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν το τελευταίο διάστημα πλέουν ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς αφού, όπως ανακοινώθηκε καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Μπόρις Τζόνσον ήταν στο πλευρό της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της γέννας. Η 32χρονη πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης είχε επιστρέψει στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ, ώστε να είναι στο πλευρό του συζύγου της, όταν αυτός επέστρεψε στο πηδάλιο της χώρας μετά την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό που τον είχε στείλει στην εντατική. Το προηγούμενο διάστημα η Σίμοντς είχε αυτοαπομονωθεί στο Κάμπγουελ του Νότιου Λονδίνου με το σκυλάκι του ζευγαριού, τον Ντίλυν, έχοντας και η ίδια κάποια συμπτώματα του κορωνοϊού.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ήδη πατέρας 5 παιδιών, ωστόσο, αυτό είναι το πρώτο του παιδί με την Σίμοντς, με την οποία ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα τέλη του Φλεβάρη.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Κάρι Σίμοντς ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον Μπόρις Τζόνσον να την φιλά και έγραψε: «Κανονικά δεν θα έβαζα τέτοια πράγματα εδώ, αλλά ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από μένα. Πολλοί από εσάς ήδη το γνωρίζετε, αλλά για τους φίλους μου δεν το ξέρουν ακόμη, αρραβωνιαστήκαμε στα τέλη του περασμένου έτους… και περιμένουμε ένα μωρό στις αρχές του καλοκαιριού».