Στους 1.101 οι νεκροί στην Τουρκία - Ανάμεσά τους, 88χρονη ομογενής στην Κωνσταντινούπολη

Μεταξύ των θυμάτων του κορωνοϊού στην Τουρκία, ομογενής στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έχασε το Σάββατο τη μάχη με τον κορωνοϊό και έγινε μία από τους 1.101 ανθρώπους θύματα της πανδημίας στην γειτονική χώρα.

Πρόκειται για την 88χρονη Ηρώ Δάκου η οποία το τελευταίο 15νθήμερο νοσηλεύονταν στο ομογενειακό νοσοκομείο Βαλουκλή όπου και κατέληξε.

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ομογενής από την Κωνσταντινούπολη ...

Η άτυχη ομογενής είχε μεταφερθεί στο Βαλουκλή από ιδιωτική κλινική όπου είχε νοσηλευτεί για σύντομο διάστημα για ορθοπεδικό πρόβλημα.

Όπως μετέδωσε η αναποκρίτρια του ΑΠΕ – ΜΠΕ, στην Πόλη, Αριάνα Φερεντίνου, η Ηρώ Δάκου, ζούσε μόνη της στην ιστορική περιοχή Ταταύλα, (σημερινό Κουρτουλούς) στην Κωνσταντινούπολη.

Στους 1.101 οι νεκροί, πάνω από 52.000 τα κρούσματα στην Τουρκία

Κατά 5.138 μέσα σε διάστημα 24 ωρών, αυξήθηκε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Τουρκία, ενώ άλλοι 95 άνθρωποι πέθαναν από την πανδημία του Covid-19, ανεβάζοντας έσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 1.101, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Κων/πόλη: Το πρώτο θύμα κορωνοϊού στην ελληνική ομογένεια

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία, ανέρχονται πλέον στα 52.167.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργού στο Twitter, μέχρι σήμερα έχουν ιαθεί 2.965 άνθρωποι, (οι 542 το τελευταίο 24ωρο), ενώ διενεργήθηκαν άλλα 33.170 διαγνωστικά τεστ.