«Ο γιος μου έφαγε την σφαίρα για την ομάδα» - Τι είπε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Σχέδιο διακυβέρνησης με σενάριο την απουσία του Μπόρις Τζόνσον ακόμα και για έναν μήνα έχουν εκπονήσει στην Ντάουνινγκ Στριτ σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times.

Μπορεί ο Βρετανός πρωθυπουργός να βγήκε από την εντατική αλλά ο δρόμος θα είναι μακρύς σύμφωνα με τους γιατρούς.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας ο πατέρας του Στάνλεϊ  στο ραδιόφωνο του BBC είπε: «Για να χρησιμοποιήσω την αμερικανική έκφραση ο γιος μου έφαγε την σφαίρα για την ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σωστά από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξεκουραστεί γιατί δε νομίζω ότι βγήκε από την περιπέτεια του κορονοϊού. Θέλει χρόνο.

Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες αλλά δεν πιστεύει ότι μπορεί να βγει από το νοσοκομείο και να πάει κατευθείαν στο γραφείο του και να κυβερνήσει χωρίς να υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε επίσης ότι η μάχη του γιου του με τον κορωνοϊό βοήθησε το Ηνωμένο Βασίλειο να συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία είναι σοβαρή.

«Πιστεύω ότι η όλη κατάσταση στην πραγματικότητα, εξυπηρέτησε έναν καταπληκτικό σκοπό, υπό την έννοια ότι έχει κάνει όλη τη χώρα να συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός», δήλωσε.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά ευγνώμων εξ ονόματος της οικογένειας, της οικογένειας του Μπόρις, της οικογένειάς μου, των μελών της οικογένειάς μου, και φυσικά ευγνώμων για την τεράστια υποστήριξη … και ευγνώμων για το εξαιρετικό έργο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγεί