Σκηνικό άγριας δολοφονίας με έξι πτώματα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ - Ανάμεσά τους ένα 10χρονο παιδί!

Άγρια δολοφονία με έξι θύματα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί 10 ετών, συγκλονίζει την Κροατία. Πρόκειται για έξι μέλη της ίδιας οικογένειας, που εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ και η κροατική αστυνομία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Νεκροί μέσα στο σπίτι στο Ζάγκρεμπ βρέθηκαν τρεις γυναίκες, δυο άνδρες και ένα παιδί. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης από έναν άνδρα.

Πληροφορίες των κροατικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Ζάγκρεμπ άνοιξε πυρ και σκότωσε μέλη της οικογένειας της πρώην συζύγου του! Ο δράστης δεν πείραξε ένα βρέφος που επίσης βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού και το οποίο, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, το βρήκαν σώο.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες κι ένα παιδί» δέκα ετών, δήλωσε στον Τύπο ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, ο Μάρκο Ράσιτς. «Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για μια οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Αρχικά, όπως μετέδωσε ο Ελεύθερος Τύπος, Κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα καταζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό σε όλη την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε εξάλλου πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.