Σε ποια νύφη έχει αδυναμία η βασίλισσα Ελισάβετ

Η  Ίγκριντ Σιούαρντ, εκδότης του περιοδικού Majesty, αποκάλυψε πως κάποια μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν πολύ πιο στενούς δεσμούς σε σχέση με κάποια άλλα. Όπως είπε στο Fabulous Digital: «Η βασίλισσα θαυμάζει την Κέιτ Μίντλετον αλλά δεν έχει στενή σχέση μαζί της, καθώς δεν έχουν πολλά κοινά».

Και συνέχισε λέγοντας:«Νομίζω πως η βασίλισσα και η Κέιτ έχουν μια πιο σοβαρή σχέση, δεδομένου ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ κρατά όλες τις ελπίδες της βασίλισσας για το μέλλον και σίγουρα δεν θα ήθελε να κάνει κάτι για να διαταράξει αυτή την ισορροπία».

Τον περασμένο Ιούνιο, η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε την σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ όταν πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στο Τσεσάιρ, μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και φάνηκε να τα πηγαίνουν εξαιρετικά με την Μέγκαν Μαρκλ να γελάει και να ψιθυρίζει στο αυτί της βασίλισσας παρακολουθώντας μια παιδική παράσταση στα εγκαίνια μιας νέας γέφυρας στον ποταμό Μέρσεϊ.

«Με την Μέγκαν Μαρκλ φέρεται διαφορετικά και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να την κάνει να νιώσει σαν στο σπίτι της» είπε στο περιοδικό η ειδικός. «Μοιράζονται την αγάπη τους για τα σκυλιά και η Μέγκαν Μαρκλ ξέρει πώς να την κάνει να γελάει».

Εκτός όμως από τις δύο νύφες, η ειδική σε θέματα της βασιλικής οικογένειας είπε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επίσης μια στενή σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά δεν βλέπουν ο ένας τον άλλον πολύ συχνά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελισαβετ μαρκλ μιντλετον