Κύπρος: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται πλέον ο τέως πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας - (Video)

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά και τις εξετάσεις που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς αλλά και τον ειδικό επί των λοιμώξεων, που έφθασε σήμερα στην Κύπρο από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούν να εντοπίσουν την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα στην ήδη βεβαρημένη του υγεία.

Αύριο στις 09:30 το πρωί, ο ιατρός επί των λοιμώξεων, αναμένεται να μεταβεί εκ νέου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και θα αξιολογήσει την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου.

Να σημειωθεί ότι ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας νοσηλεύεται από τις 20 Μαΐου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή: sigmalive.com