Μπακογιάννης για την χυδαία επίθεση στο εκλογικό του περίπτερο: Να κάνουν τον σταυρό τους να μην βγω δήμαρχος - (Video)

Για τον βανδαλισμό στο εκλογικό του περίπτερο, στην παλιά Βουλή, για εκείνον του Ρουβίκωνα στη Βουλή, αλλά και συνολικά για τα επεισόδια στην Αθήνα μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ο κ. Μπακογιάννης περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στο εκλογικό του περίπτερο λέγοντας: «Επειδή είμαστε τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές οφείλουμε στους Αθηναίους και τις Αθηναίες την αλήθεια μας. Το εκλογικό μας περίπτερο βρίσκεται μπροστά από την παλιά Βουλή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακογιαννης εκλογικο περιπτερο

Ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών. Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο. Και ο μόνος λόγος που αποφύγαμε τα χειρότερα ήταν γιατί οι εθελοντές έφυγαν τρέχοντας και καλά κάνανε. Φύγανε τρέχοντας από τον ίδιο χώρο που οι ίδιοι καθάριζαν το πρωί και φρόντιζαν γιατί χθες το βράδυ είχαμε προεκλογική συγκέντρωση και θέλαμε να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τον βρήκαμε».

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακογιαννης εκλογικο περιπτερο

Και συνέχισε: «Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πάνε και βανδαλίζουν τη Βουλή. Και όπως σωστά ειπώθηκε νωρίτερα ξεφτιλίζουν όχι το κράτος μόνο αλλά όλη την πολιτεία και τη Δημοκρατία.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακογιαννης εκλογικο περιπτερο επίθεση

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούν τα Εξάρχεια σε ομηρία, που στην ΑΣΟΕΕ προστατεύουν το παρεμπόριο, οι ίδιοι -γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία- που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα, με διακίνηση ναρκωτικών, ανθρώπων και όπλων… Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος».