Φρίκη στο Λονδίνο, με τον εντοπισμό δύο πτωμάτων σε καταψύκτη - Τουρκοκύπρια που αγνοείται εδώ και έναν χρόνο η μία εκ των θυμάτων

Υπόθεση απόλυτης φρίκης, έχει προκαλέσει σάλο στο Λονδίνο, καθώς σε συνοικία της βρετανικής πρωτεύουσας βρέθηκαν δυο πτώματα μέσα σε καταψύκτη.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ανακοίνωσε πως ανακάλυψε τα δύο πτώματα μέσα στον καταψύκτη και πως για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες, ένας 50χρονος και ένας 34χρονος.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν από την αστυνομία όταν κλήθηκαν από γείτονες να ερευνήσουν διαμέρισμα στο Βάντομ Κλόουζ, την περασμένη Παρασκευή.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, όπως αναφέρει το Sky News, γιατί ανησύχησαν για την υγεία ενός από τους ενοίκους του διαμερίσματος. Μέχρι στιγμής οι ταυτότητες των δυο γυναικών που βρέθηκαν στον καταψύκτη δεν είναι γνωστές στις αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το βρετανικό δίκτυο, οι τοπικές εφημερίδες αναφέρουν ότι πιθανόν να ανήκει σε 38χρονη Τουρκοκύπρια, μητέρα δύο παιδιών, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο.