Ζωολογικός Κήπος το... Μεξικό κύριε Τραμπ; - Αχαρακτήριστο Insta Story του Ντ. Τραμπ Τζούνιορ

Με την περίφραξη σε έναν ζωολογικό κήπο, συνέκρινε ο μεγάλος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, το τείχος που επιθυμεί ο πατέρας του στα σύνορα με το Μεξικό.

«Τα τείχη, είναι αποτελεσματικά», έγραψε, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, σε «story» που ανέβασε στο Instagram χθες το βράδυ.

«Γνωρίζετε γιατί μπορείτε να εκτιμήσετε μια ημέρα στον ζωολογικό κήπο; Λόγω των τειχών, είναι αποτελεσματικά», κατέληξε.

Το μήνυμα δημοσιεύτηκε μετά την ηχηρή παρέμβαση του πατέρα του προς το αμερικανικό έθνος. Από το Οβάλ γραφείο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιχείρησε να πείσει τους Αμερικανούς για τα οφέλη του αμφιλεγόμενου σχεδίου του, του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό που στοχεύει στο να αποτρέψει την παράτυπη μετανάστευση στις ΗΠΑ. «Απόψε, απευθύνομαι σε εσάς, διότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας ανθρωπιστικής κρίσης και μιας κρίσης στον τομέα της ασφάλειας που ολοένα και επιδεινώνεται στα νότια σύνορα» επισήμανε ο Τραμπ μεταξύ άλλων.

Το σχέδιο του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για το τείχος βρίσκεται στην καρδιά του shutdown, της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ, καθώς το Κογκρέσο δεν θέλει να το χρηματοδοτήσει με τα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια, που ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ.