"Σκληρό ροκ" μεταξύ Ζούκερμπεργκ και στελεχών του Facebook

Mε απόλυση απειλεί όσους εργαζόμενους μιλούν στους δημοσιογράφους, ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Oι διαφωνίες με τη διοίκηση φαίνεται να είναι αρκετές, το ίδιο και οι αποχωρήσεις στελεχών από την εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Στα ανώτατα κλιμάκια του κολοσσού εντοπίζεται μεγάλος αναβρασμός, με τα διευθυντικά στελέχη να παραιτούνται λόγω των διαφωνιών τους με τον Ζούκερμπεργκ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μετοχή του Facebook έχει χάσει πάνω από το 20% της αξίας της από την αρχή της χρονιάς.

Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για την υιοθέτηση ενός πολύ σκληρού προφίλ διοίκησης από τον ιδρυτή και CEO της εταιρείας, το οποίο ωθεί τα υψηλόβαθμα στελέχη στην πόρτα της εξόδου, τη στιγμή που στο εσωτερικό της εταιρείας το ηθικό μόνο υψηλό δεν είναι.

Ήδη εδώ και αρκετό καιρό, οι πληροφορίες θέλουν μερικούς από τους βασικούς και ισχυρότερους μετόχους του Facebook να επιθυμούν την έξοδο του ίδιου του Ζούκερμπεργκ από το κοινωνικό δίκτυο, λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τα πρόσφατα προβλήματα με την διαρροή πληροφοριών.

Τα εν λόγω προβλήματα, μαζί με το πιεστικό προφίλ διοίκησης, απασχολούν εντόνως την εταιρεία στο σύνολό της, κάτι που αποτυπώνεται εντόνως και στο δημόσιο προφίλ της.