Τι άλλο θα έκανε ένας Τραμπ για τα χρήματα; Το κολύμπι του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ σε... βάλτο με αλιγάτορες

Ο ήπιων τόνων γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, εξέπληξε τους ακόλουθούς του στο Instagram με την ανάρτηση λίγων φωτογραφιών και ενός βίντεο…  διαφορετικών από τα συνηθισμένα.

Ο 40χρονος Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ βρέθηκε να κολυμπάει παρέα με… αλιγάτορες σε βάλτο της Λουιζιάνα. Ο λόγος; Το στοίχημα χάρη της οποίας πράξης του κέρδισε. Και το έπαθλο, όπως πληροφορεί ο ίδιος, είναι χρηματικό.

«Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος βάζει στοίχημα μαζί μου για ένα καλό ποσό, ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος από τη Νέα Υόρκη να κολυμπήσει σε βάλτο με αλιγάτορες στη Λουιζιάνα. Εύκολο χρήμα!», έγραψε στη σχετική λεζάντα ο γιος του Αμερικανού Προέδρου.

Φυσικά, τα μη κολακευτικά σχόλια δεν άργησαν αν έρθουν, με τους χρήστες του διαδικτύου να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην προκειμένη περίπτωση.

Έτσι, μερικοί από αυτούς διερωτήθηκαν αν οι Τραμπ κάνουν κάτι που δεν αποφέρει χρηματικό όφελος, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι, αφού δεν υπήρξε αποστράγγιση του βάλτου, επακόλουθο ήταν να μπορέσει κάποιος να κολυμπήσει.

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο, όπου ωστόσο δεν διακρίνουμε κανέναν αλιγάτορα…