Εστιάτορας κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να δείχνουν φρέσκα!

Μία από τις συμβουλές που μας δίνουν προκειμένου να μην εξαπατόμαστε στην αγορά ψαριών είναι ότι τα μάτια του φρέσκου ψαριού πρέπει να γυαλίζουν και να είναι λαμπερά.

Ένας εστιάτορας από το Κουβέιτ φαίνεται πως έμεινε πολύ πιστός σε αυτή τη ρήση. Τόσο πολύ μάλιστα, που “αναγκάστηκε” να ξεγελάσει τους πελάτες του προσφέροντάς τους ψάρια με μάτια γυαλιστερά μεν, πλαστικά δε!

Όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια που σέρβιρε. Το προφανές ερώτημα βέβαια είναι πώς οι θαμώνες δεν το καταλάβαιναν. Σε αυτό το σημείο κάνει την εμφάνισή του το Twitter για να υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν μένει κρυφό από τους χρήστες του.

Χρήστης του δημοφιλούς μέσου επικοινωνίας εντόπισε την κομπίνα του ιδιοκτήτη και δημοσιοποίησε τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Al Bayan», το υπουργείο Εμπορίου “σφράγισε” το εστιατόριο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Χρήστες σχολίασαν με καυστικό τρόπο το περιστατικό, διερωτώμενοι το παραπάνω εύλογο ερώτημα: “Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά το Twitter πάντα το ανατρέπει αυτό” έγραψε κάποιος. “Πρόκειται για σιχαμένη και κακή επιχειρηματικότητα αλλά δεν μπορώ να μην γελάσω την ίδια στιγμή. Πραγματικά πίστεψαν ότι δεν θα το παρατηρήσει κανείς;” ανέφερε κάποιος άλλος.