Τούρκος αντιπρόεδρος: Η Τουρκία δε θα κάνει ανταλλαγή με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Η Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει ανταλλαγή με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ζήτημα του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι κρατούνται από την 1η Μαρτίου, τονίζοντας ότι δεν υπόκεινται σε κάποιου είδους ανταλλαγή, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Τούρκος αξιωματούχος είχε αναφερθεί στη χώρα μας και μια μέρα νωρίτερα, κάνοντας όμως επίθεση σε Έλληνες πολιτικούς, τους οποίους κατηγόρησε ότι προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις της Άγκυρας με την Αθήνα.

Μέσω Twitter, ο Μποζντάγ το Μ. Σάββατο υποστήριξε ότι είναι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα, «παρ’ όλα αυτά όμως, δυστυχώς, κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας».

Ακόμη, μεταξύ άλλων, στις χθεσινές του αναρτήσεις, είχε κάνει λόγο για ορισμένες «άδικες και προκλητικές δηλώσεις» Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία, οι οποίες δεν είναι «προς όφελος της Ελλάδας».