Τουρκία: Κατασκευάζουν το Park Life Σαντορίνη! Συγκρότημα πολυκατοικιών εμπνευσμένο από το ελληνικό νησί

Τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης ζήλεψαν οι Τούρκοι και προσπαθούν να τις αντιγράψουν.
Από τη μία μας προκαλούν με την πολιτική τους, από την άλλη επιχειρούν να μας μοιάσουν. Έτσι, Τούρκος κατασκευαστής δημιουργεί μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με το όνομα Σαντορίνη!
Το Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini), είναι εμπνευσμένο από την Σαντορίνη, το αγαπημένο νησί για διακοπές στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr, το συγκρότημα Σαντορίνη στη Σμύρνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα στο κέντρο του συγκροτήματος ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό μύλο, που παραπέμπει περισσότερο σε τοπίο Ολλανδίας. Προφανώς θα μπερδεύτηκε τους γνωστούς μύλους της Μυκόνου.
Το συγκρότημα είναι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετράγωνο με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Οι κατόψεις των σπιτιών 

Το μικρότερο, με εμβαδόν 

Το μεγαλύτερο με εμβαδόν 

Το συγκρότημα κατοικιών Σαντορίνη στη Σμύρνη

ΑΠΟ ΤΟ iefimerida.gr

Προτεινόμενα για εσάς