Ζακ Σιράκ: Ο κύριος «Τρία λεπτά σεξ, μαζί με το ντους» - Τα όργια στο προεδρικό αεροπλάνο!

Ένα νέο αποκαλυπτικότατο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν δύο ημέρες, φέρνει στο φως της δημοσιότητας την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ.

Στο βιβλίο του Αρνό Αρντουάν, με τίτλο «President, the Night has just Fallen», αποκαλύπτονται πιπεράτες λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Σιράκ με γυναίκες «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες» αλλά και για τα όργια που διοργάνωνε.

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο υπήρχαν «γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ» στο επίσημο προεδρικό αεροπλάνο.

Ο 84 ετών σήμερα Ζακ Σιράκ, παρ’ ότι παντρεμένος και με δύο κόρες, είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους». Κι όπως εξηγεί ο συγγραφέας, «έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά, επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, επειδή η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα».

Ο Αρντουάν συγκέντρωσε τις πληροφορίες του τόσο απ’ τον Ντάνιελ Λε Κόντε, κάποτε στενό συνεργάτη του Σιράκ, όσο και από πηγές του από την καρδιά του Μεγάρου των Ηλυσίων.

«Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια», αποκαλύπτει. Και προσθέτει ότι το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος ήταν το μέρος όπου γίνονταν τα περισσότερα όργια.

Κι οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ! Όπως αναφέρει ο Αρντουάν, σε ένα ταξίδι του στο νησί Ρεουνιόν, ο Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας κοπέλας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».

Όσο απίστευτο μάλιστα κι αν ακούγεται, σύμφωνα με το βιβλίο, τη νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.