Νέο βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου που χαιρετίζει το μακελειό στο Παρίσι

Με νέο βίντεο το Ισλαμικό Χαλιφάτο, χαιρετίζει τις τις επιθέσεις στο Παρίσι και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Το βίντεο έδωσε το Χαλιφάτο στη δημοσιότητα την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, σύμφωνα με το “zougla.gr”.

Στο βίντεο που φέρει την «σφραγίδα» της οργάνωσης, απεικονίζονται συνολικά τρεις τζιχαντιστές να μιλούν γαλλικά με αραβική, όμως, προφορά.

Ο πρώτος φέρεται να λέει: “Λέω σε όλους τους Γάλλους πολίτες που πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο δεν θα φτάσει στην Ευρώπη ότι με την βοήθεια του Αλλάχ, θα φτάσουμε στην Ευρώπη και θα εξαπλωθούμε σε όλη την Ευρώπη, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία την Ελβετία ακόμα και τις ΗΠΑ”.

Ο δεύτερος δηλώνει: “Λέω σε όλα τα αδέρφια μου, που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο: Προσπαθήστε να αντισταθείτε με όλη σας την δύναμη. Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους”.

Και ο τρίτος ολοκληρώνει ως εξής: “Λέω στους αδερφούς μου. Εάν δείτε αστυνομικό, σκοτώστε τον. Σκοτώστε τους όλους. Σκοτώστε όλους τους άπιστους που βλέπετε στους δρόμους”.

Πρόκειται για το τρίτο βίντεο,  μετά την ανάληψη ευθύνης για το μακελειό στο «Charlie Hebdo» από την Αλ Κάιντα της Υεμένης.

B

D

G

 

http://http://www.zougla.gr/kosmos/article/apiloun-me-ktipimata-tin-evropi-i-tzixantistes