Ο θρύλος του NBA, Ντένις Ρόντμαν θα πείσει τον φίλο του Κιμ να μην κάνει πόλεμο με τις ΗΠΑ!

Τελικά ίσως η σωτήρια λύση στην παγκόσμια ανησυχία για τα πυρηνικά όπλα του Κιμ Γιονγκ Ουν, έρθει από έναν παίκτη του NBA! Κι όχι από οποιονδήποτε, αλλά από τον Ντένις Ρόντμαν!

Ο θρύλος του ΝΒΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» και είπε στον οικοδεσπότη της Πιρς Μόργκαν πως ίσως η φιλία του με τον Κιμ, αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας. Εξέφρασε την ελπίδα η φιλία τους να βελτιώσει τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα, και πως θα ήθελε να δει και τον Ντόναλντ Τραμπ να συνομιλεί ειρηνικά με τον Κιμ.

Ο 56χρονος Ροντμαν αποκάλυψε πως η φιλία του με τον Κιμ ξεκίνησε το 2013, χάρη στο μπάσκετ: «Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική».

 

Ακόμη είπε στην εκπομπή ότι με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη “τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε ιππασία και σπάνια μιλάμε για πολιτική» κι αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των Σικάγο Μπουλς, γι’ αυτό και κάλεσε τον Ρόντμαν στην χώρα του.

Έτσι ο πρώην παίχτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα έξι ή επτά φορές, και όπως είπε όταν συναντιούνται: “γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό»..

Ξεκαθάρισε βέβαια ότι δεν υπερασπίζεται τη Βόρεια Κορέα και την πολεμοχαρή συμπεριφορά του ηγέτη της, απλά μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.