Τραμπ: Η πολιτική του κατευνασμού δεν θα δουλέψει με τη Βόρεια Κορεά, αυτοί καταλαβαίνουν ένα πράγμα

Απειλητικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για την μετέπειτα του πορεία απέναντι στη Βόρεια Κορέα μέσα απο το Twittet για τη νέα πυρηνική δοκιμή.

Με ανάρτηση στο Twitter λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής, (ώρα Ελλάδος) χαρακτήρισε την πράξη της Βόρειας Κορέας ως «πολύ εχθρική και επικίνδυνη» κατά των ΗΠΑ και επέκρινε την Κίνα για τη στάση συμπαράστασης που διατηρεί απέναντι στην Πιονγιάνγκ.

Στη συνέχεια επανήλθε στην επιθετική ρητορική που έχει χρησιμοποιήσει και το προηγούμενο διάστημα γράφοντας ότι «η Νότια Κορέα, όπως τους έχω πει, ανακαλύπτει ότι η πολιτική του κατευνασμού δεν θα δουλέψει με τη Βόρεια Κορεά. Αυτοί καταλαβαίνουν ένα πράγμα».

Στις πρώτες δύο αναρτήσεις ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε ότι «η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μια μεγάλη πυρηνική δοκιμή. Οι λέξεις και οι ενέργειές τους συνεχίζουν να είναι εχθρικές και πολύ επικίνδυνες για τις ΗΠΑ» έγραψε αρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα απείθαρχο κράτος που έχει γίνει μια μεγάλη απειλή και ντροπή για την Κίνα που προσπαθεί να τη βοηθήσει χωρίς επιτυχία» συμπλήρωσε.