Απίστευτο: Γεννήθηκε χωρίς κόλπο και το κατάλαβε στα 18 της! (Βίντεο)

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που πραγματικά δεν πιστεύεις ότι είναι αλήθεια! Κι όμως! Η Kaylee Moats πάσχει από ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο, που ονομάζεται MRKH και όταν ήταν πια 18 ετών έμαθε ότι δεν είχε μήτρα ούτε τράχηλο.

Το έμαθε όταν πήγε στον γυναικολόγο να κάνει εξετάσεις επειδή δεν της είχε έρθει περίοδος, όπως περιγράφει η ίδια:
«Όταν δεν μου είχε έρθει περίοδος, ενώ αυτό είχε συμβεί στην 12χρονη αδελφή μου, αποφασίσαμε να πάμε στον γυναικολόγο. Εκεί μου έκαναν έναν υπέρηχο και ανακάλυψαν πως δεν είχα μήτρα, ούτε τράχηλο της μήτρας. Δεν θα είχα την δυνατότητα να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά».

Το σύνδρομο αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο κι επηρεάζει μόλις ένα νεογέννητο κορίτσι στα 4.500, σύμφωνα με την US National Library of Medicine.

Η Kaylee, παρόλα αυτά, έχει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει η «ιδιαιτερότητά» της! Ούτε το ότι δεν μπορούν να κάνουν sex. «Ο Robbie με υποστηρίζει πολύ και δεν εστιάζει σε αυτό το κομμάτι της σχέσης μας τόσο πολύ. Αυτό, επειδή δεν μπορώ να… πάρω μέρος σε αυτό».

Τώρα η κοπέλα, χρειάζεται 15.000 δολάρια για χειρουργική επέμβαση και ήδη «τρέχει» στο διαδίκτυο μια καμπάνια για να συγκεντρωθεί το ποσό και να μπορέσει η νεαρή γυναίκα να έχει μια φυσιολογική ζωή. Στο βίντεο εμφανίζονται και οι γονείς της 22χρονης, οι οποίοι τονίζουν πως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τίποτα για την περίπτωσή της, καθώς και ο γιατρός της.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο: