Επίθεση κατά αστυνομικών με μαχαίρια στην πόλη Κασπίσκ της Ρωσίας

Εναντίον αστυνομικών, επιτέθηκαν άγνωστοι στην πόλη Κασπίσκ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και δύο από τους τρεις αγνώστους που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Τα πρακτορεία Interfax και Ria Novosti του Νταγκεστάν μετέδωσαν ότι υπάρχουν δύο νεκροί αστυνομικοί, ενώ τα Ria Novosti και TASS επικαλούμενα δικές τους πηγές μετέδωσαν ότι ο σκοτώθηκε ένας αστυνομικός, ενώ ο δεύτερος διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

«Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρια στους αστυνομικούς, την στιγμή που έβαζαν καύσιμα στο αυτοκίνητο τους», ανάφερε πηγή του TASS στους κόλπους της αστυνομίας του Νταγκεστάν, προσθέτοντας ότι «οι δράστες της επίθεσης σκοτώθηκαν». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η επίθεση έγινε στις 8:55 το πρωί ώρα Μόσχας σε βενζινάδικο της πόλης που βρίσκεται στην οδό Μαχατσκαλά, από τρεις αγνώστους με μαχαίρια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας αστυνομικός, ηλικίας 27 ετών.

Λίγα λεπτά αργότερα τέθηκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο της αντιτρομοκρατικής με την κωδική ονομασία «Σειρήνα».
Το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο δική του πηγή, μετέδωσε ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την διάρκεια των οποίων οι δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν, ενώ ο τρίτος τραυματίσθηκε.

Το Κασπίσκ είναι μια πόλη 100.000 κατοίκων που βρίσκεται στα σύνορα με την Κασπία και σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νότια της πρωτεύουσας του Νταγκεστάν Μαχατσκαλά.

Προτεινόμενα για εσάς