"Ηλεκτρική" καρέκλα: Τέλος και ο Α.Σκαραμούτσι από τον Λ.Οίκο μέσα σε 10 μέρες

Η θέση δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ είναι “ηλεκτρική”, όπως φαίνεται και η τρίτη κατά σειρά αποχώρηση στελέχους του στενού επιτελείου του Αμερικανού προέδρου. Αυτή τη φορά όμως μάλλον πρόκειται για ρεκόρ, καθώς, μόλις δέκα μέρες μετά τον διορισμό του, ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να απομακρύνει τον Άντονι Σκαραμούτσι από το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου για να επιτρέψει στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι να συγκροτήσει την δική του ομάδα, ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

«Ο κος Σκαραμούτσι ένοιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Τραμπ να διορίσει τον Σκαραμούτσι διευθυντή επικοινωνίας οδήγησε στην αποχώρηση του Σον Σπάισερ, του μέχρι τότε εκπροσώπου Τύπου του προέδρου, και του Ρέινς Πρίμπους, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.